Ατομικές μπουγατσούλες



Μια συνταγή της κυρίας Theni Sotiropoulou για ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Ατομικές μπουγατσούλες

Ατομικές λαχταριστές μπουγατσούλες στο τσακ μπαμ με σφολιάτα και αφράτη κρέμα !!!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας που το ανοίγουμε στον πάγκο εργασίας με λίγο αλεύρι να μεγαλώσει και το κόβουμε τετραγωνάκια.
Για το μείγμα βράζουμε 1 κιλό γάλα αμυγδάλου ή καρύδας με 1 φλούδα λεμονιού και όταν ζεσταθεί την βγάζουμε.
Ρίχνουμε 1 ποτήρι νερού ζάχαρη, ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερού σιμιγδάλι, 1 βανίλια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα.
(Προαιρετικά 2 αυγά )
Εγώ για να δώσω χρώμα το μυστικό μου είναι μία μικρή τσιμπιά σαφράν και βγαίνει κατακίτρινη η κρεμούλα και αποφεύγω τα αυγά .
Αφού κρυώσει βάζουμε από 1 κουταλιά σούπας σε κάθε τετραγωνάκι και το κλείνουμε σαν φακελάκι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς, προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν .
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη κανέλα και 1 κερασάκι για τσαχπινιά  -προαιρετικά -