
ΤΑ ΦΤΙΆΞΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ..ΕΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ...ΑΠΛΆ ΤΕΛΕΙΑ
ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ.....!!!
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΗΛΙΈΛΑΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΖΆΧΑΡΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΦΡΈΣΚΟ
ΧΥΜΌ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΑΝΈΛΑ
(ΌΧΙ ΓΕΜΆΤΟ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΣΟΔΑ
ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
750 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ Γ.Ο.Χ
ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ
ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ.....!!!
Υλικά
125 ΓΡ. ΒΙΤΑΜ1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΗΛΙΈΛΑΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΖΆΧΑΡΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΦΡΈΣΚΟ
ΧΥΜΌ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
1/4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΚΑΝΈΛΑ
(ΌΧΙ ΓΕΜΆΤΟ)
1/2 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΣΟΔΑ
ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
750 ΓΡ ΑΛΕΎΡΙ Γ.Ο.Χ
Εκτέλεση
ΧΤΥΠΆΜΕ ΣΤΟ ΜΙΧΕΡ ΌΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΆ.ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ
ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ
ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΈΧΟΥΜΕ ΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΣΌΔΑ ΝΑ ΛΙΏΣΕΙ..
ΤΟ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ.
ΤΈΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ... ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΏΜΑ!!
ΤΟ ΓΑΡΎΦΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΝΈΛΑ.
ΤΈΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ... ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΚΑΙ ΖΥΜΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ..
ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΏΜΑ!!
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΛΟ-ΖΑΧΑΡΗ ΕΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ!
Δημιουργός συνταγής: Georgia Chatzimanoli-Grimwood