Τρουφάκια με γκοφρέτα και καρύδα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρι 200 γρ. ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ με 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ΓΑΛΑ.
  2. Θρυμματίζουμε 200 γρ. ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ και τις ανακατεύουμε με την λιωμένη ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.
  3. Αφήνουμε στο ψυγείο ώσπου να σφίξει για να μπορέσει να πλάθεται.
  4. Παίρνουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε σε ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.
  5. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν!!!
Δημιουργός συνταγής: Alexandra Lessi