ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΓΚΟΦΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε σε μπεν μαρι 200 γρ. ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ με 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ΓΑΛΑ.
- Θρυμματίζουμε 200 γρ. ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ και τις ανακατεύουμε με την λιωμένη ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ.
- Αφήνουμε στο ψυγείο ώσπου να σφίξει για να μπορέσει να πλάθεται.
- Παίρνουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε σε ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ.
- Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξουν!!!