Χατσαπούρι (τυρόπιτα) στο τηγάνι



Μια συνταγή της κυρίας ΜΑΡΘΑΣ ΝΕΦΙΝΤΙΔΗ για ΧΑΤΣΑΠΟΥΡΙ (ΤΥΡΟΠΙΤΑ) ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ εκτελεσμένη από την κυρία Evie Evie στην ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χατσαπούρι (τυρόπιτα) στο τηγάνι

Υλικά για 6 τυρόπιτουλες
Ζυμη :
600-700 γρ αλευρι
300 γρ γάλα
100 γρ βουτηρο
2 αυγα
2 κ γ ζαχαρη
1 κ γ αλατι
10 γρ μαγιά ξερή 

Γεμιση :
300 γρ φέτα
200γρ ανθοτυρο
200γρ κίτρινο τυρί (γκούντα ένταμ )

Απο πανω :
50-100 γρ βουτηρο 

Ζυμη :Στο χλιαρό γάλα βαζουμε ,ζαχαρη,αλατι,μαγιά ανακατευουμε μεχρι να λιωσει ζαχαρη -αλατι κ μαγιά βαζουμε αυγο ,αλευρι ανακατευουμε στο τέλια βαζουμε το λιωμένο βουτηρο η ζυμι ειναι μια εμπλαστει κ δεν κολλαει στα χερια ....Αφηνουμε τη ζυμι σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί έπισεις μπορούμε να βάλουμε κ σε φουρνο 40*C για 20-30'...
Μεχρι να διπλασιαστεί ζυμη φτιάχνουμε τη γεμιση ....
Γεμιση :Λιωνουμε τη φέτα κ το ανθοτυρο με το πιρούνι κ το τυρί απο τρυφτη .Ανακατευουμε ολα τα υλικά μαζι κ ξεχωρίζουμε σε 6 κομματια κ το καθε κομμάτι κανουμε μπαλάκι ......
Οταν ειναι έτοιμη η ζυμη ,τη χωρίζουμε σε 6 μερίδες ,τη καθε μερίδα ανοίγουμε με το Παλαμί μας πίτουλα οχι πολη μεγάλη στη μεση βαζουμε το τυρί κ μαζεύουμε γύρο -γύρο τη ζυμι κ γινετε σαν μπάλα μικρη το γυρίζουμε αναποδα ,βαζουμε λιγο αλευρι κ ανοίγουμε με το Παλαμί μας 23εκκ .
Βαζουμε το τιγανι στη φωτιά να ζεσταθεί βαζουμε τη πίτα μας στο τιγανι χαμιλονουμε τη φωτιά κ Τυγανιζουμε χωρις βουτιρο ,ψηνουμε με κλειστό καπάκι 3-5' απο καθε μεριά .Καθε έτοιμη πίτα παίρναμε απο πανω με το βουτηρο κ απο της δυο μεριές .Αφηνουμε 7-10'κ το κόβουμε η στη μεση η στα 4 κομματια.