Πετυχημένο φύλλο για πίτες και πιτάκια της Γκόλφως (Βίντεο)

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Υλικά
500 αλεύρι για φύλλο
Μισό κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ξύδι ή ρακί
2 κουταλιές ελαιόλαδο
200 ml νερό η 180 γραμ.νερο
Ίσως χρειαστεί λίγο αλεύρι ακόμη η ζύμη ,και για το άνοιγμα των φύλλων.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Φωτο της κυρίας Σούλας Λεβέντη που δοκίμασε τη συνταγή σε ΤΥΡΟΠΙΤΑ.

Γέμιση: 
μισό κιλό φέτα, 
150 γρ μιξ τυριών, 
δύο αυγά, 
200 γρ γιαούρτι,
 πιπέρι


Φωτο κυρία Σούλα Λεβέντη. Πιτάκια με σκέτο τυρί και άνοιγμα με το χέρι.