
ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ
Έτοιμες να τις γεμίσουμε με ότι αγαπάμε!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις , 1 φακελάκι μαγιά με λίγη ζάχαρη, χλιαρό νερό κ ζυμώνουμε να γίνει ένα μαλακό ζυμαράκι.
- Στο τέλος ελάχιστο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα ζύμωμα.
- Σκεπάζουμε κ αφήνουμε να φουσκώσει.
- Κάνουμε μικρά μπαλάκια κ ανοίγουμε πασπαλιζοντας με λίγο αλεύρι να μη κολλάνε.
- Έχουμε στο μάτι σε χαμηλή φωτιά το αντικολλητικό τηγάνι πατάμε τρυπούλες με 1 πιρούνι κ με 1 πινελακι αλείφουμε με λαδάκι και βάζω στο τηγάνι.
- Αλείφουμε πάλι πριν τις γυρίσουμε κ από την άλλη πλευρά.