Σπιτικές χειροποίητες πιτούλες




ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ


Έτοιμες να τις γεμίσουμε με ότι αγαπάμε!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις , 1 φακελάκι μαγιά με λίγη ζάχαρη, χλιαρό νερό κ ζυμώνουμε να γίνει ένα μαλακό ζυμαράκι. 
  2. Στο τέλος ελάχιστο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα ζύμωμα. 
  3. Σκεπάζουμε κ αφήνουμε να φουσκώσει. 
  4. Κάνουμε μικρά μπαλάκια κ ανοίγουμε πασπαλιζοντας με λίγο αλεύρι να μη κολλάνε. 
  5. Έχουμε στο μάτι σε χαμηλή φωτιά το αντικολλητικό τηγάνι πατάμε τρυπούλες με 1 πιρούνι κ με 1 πινελακι αλείφουμε με λαδάκι και βάζω στο τηγάνι. 
  6. Αλείφουμε πάλι πριν τις γυρίσουμε κ από την άλλη πλευρά.


Δημιουργός συνταγής: Roula Kontou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!