Ατομικά μπουγατσάκια



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ατομικά μπουγατσάκια

ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
1 ΦΥΛΟ ΣΦΟΛΙΆΤΑΣ
ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΊΩΜΑ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ
500 ml ΓΑΛΑ
150 ΓΡ. ΖΆΧΑΡΗ
110 ΓΡ. ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΧΟΝΤΡΌ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 Κ.Σ. ΒΟΎΤΥΡΟ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.
ΜΌΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΆΛΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΜΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.
ΜΌΛΙΣ ΠΉΞΕΙ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΆ.
ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΆΚΡΗ (ΑΝΑΚΑΤΕΎΩ ΚΆΠΟΥ - ΚΑΠΟΥ!)
ΑΝΆΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΎΡΝΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΊ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΆΤΑ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΌΡΜΑ ΠΟΥ ΦΤΙΆΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ. 
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΟΛΙΆΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΌΒΟΥΜΕ ΣΕ 12 ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ.
ΒΆΖΟΥΜΕ ΈΝΑ - ΕΝΑ ΤΟ ΦΎΛΟ ΣΤΙΣ ΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΈΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΝΑ ΣΤΡΏΣΕΙ
ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΑ.
ΜΕΤΆ ΜΕ ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ Κ.Σ ΚΡΈΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΆΤΗ (ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΛΙΓΗ ΚΡΈΜΑ).
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΑΈΡΑ ΓΙΑ 15.ΜΕ 20 ΛΕΠΤΆ.
ΜΌΛΙΣ ΨΗΘΟΥΝ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ.
ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΑ!