Κοχύλια καρμπονάρα φούρνου



Μια συνταγή της κυρίας Reggina Filippou για ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κοχύλια καρμπονάρα φούρνου

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό 800 γρ. κοχυλάκια. 
Τα σουρώνουμε (κρατάμε ένα ποτήρι από το νερό που έβρασαν) και τα βουτυρώνουμε.
Τα βάζουμε στο ταψί και προσθέτουμε ό,τι αλλαντικό θέλουμε και σε όση ποσότητα θέλουμε (εγώ έβαλα ζαμπόν, μορταδέλα και μπέικον) και δυο χούφτες κίτρινο τυρί τριμμένο. 
Τα ανακατεύουμε και τα σκεπάζουμε με κίτρινο τυρί.
Ανακατεύουμε δυο κρέμες γάλακτος με το νερό που έχουμε κρατήσει και περιχύνουμε τα κοχυλάκια.
Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει.