
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ FERRERO
Ό,τι καλύτερο για το καφέ μας και όχι μόνο.
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 κούπα φουντούκι ψημένο, τα βάζουμε στο μίξερ χειρός να γίνει ψιλοκομμένο (αφήνουμε 15 ολόκληρα για να τα τοποθετούμε στην μέση σε κάθε τρουφακι), 3 κ. σ. κακάο, 1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας, μια πρέζα αλάτι, 3 κ. σ. μέλι.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, φτιάχνουμε μικρες μπαλίτσες και στην μέση από κάθε τρούφα βάζουμε ένα φουντουκι.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, φτιάχνουμε μικρες μπαλίτσες και στην μέση από κάθε τρούφα βάζουμε ένα φουντουκι.
Λιώνουμε μία κουβερτούρα σοκολάτα σε μπεν μαρι και μόλις κρυώσει ρίχνουμε 4 κ. σ. τριμένο φουντουκι.
Με τη βοήθειά 2 πιρουνιών βουτάμε κάθε τρουφακι στην κουβερτούρα για την επικάλυψη.
Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 - 20 λεπτά και είναι έτοιμα..
Καλή απόλαυση