Τρουφάκια Ferrero



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ FERRERO από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τρουφάκια Ferrero

Ό,τι καλύτερο για το καφέ μας και όχι μόνο.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 1/2 κούπα φουντούκι ψημένο, τα βάζουμε στο μίξερ χειρός να γίνει ψιλοκομμένο (αφήνουμε 15 ολόκληρα για να τα τοποθετούμε στην μέση σε κάθε τρουφακι), 3 κ. σ. κακάο, 1 κ. γ. εκχύλισμα βανίλιας, μια πρέζα αλάτι, 3 κ. σ. μέλι.
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά, φτιάχνουμε μικρες μπαλίτσες και στην μέση από κάθε τρούφα βάζουμε ένα φουντουκι. 
Λιώνουμε μία κουβερτούρα σοκολάτα σε μπεν μαρι και μόλις κρυώσει ρίχνουμε 4 κ. σ. τριμένο φουντουκι. 
Με τη βοήθειά 2 πιρουνιών βουτάμε κάθε τρουφακι στην κουβερτούρα για την επικάλυψη. 
Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 - 20 λεπτά και είναι έτοιμα.. 
Καλή απόλαυση