Αφράτα σουτζουκάκια γεμιστά με φέτα σε σάλτσα ντομάτας



ΑΦΡΑΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ


Για την γέμιση ανακατεύουμε φέτα σε κύβους με τυρί κρέμα.
Για τα σουτζουκάκια:
1 κιλό κιμά ανάμικτο, 
δυο φέτες ψωμί μουσκεμένες και στυμμένες, 
ένα κρεμμύδι τριμμένο, 
δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 
δυο αυγά, 
κύμινο, 
αλάτι, 
πιπέρι, 
λίγο κρασί

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Παίρνουμε λίγο κιμά τον πλαταίνουμε και βάζουμε γέμιση. 
Κλείνουμε πολύ καλά και πλάθουμε σουτζουκάκια.
Τα ψήνουμε στο γκριλ να ροδίσουν.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι, σκόρδο λιωμένο, κύμινο, λίγο κρασί, μπαχάρι, δυο ντομάτες τριμμένες, λίγο πελτέ, αλάτι, πιπέρι, την υπόλοιπη γέμιση που τυχόν περίσσεψε και τα ροδισμένα σουτζουκάκια. 
Βράζουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με την σάλτσα του


Δημιουργός συνταγής: Reggina Filippou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!