
ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΦΕΤΑ
ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΦΕΤΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΊ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βάζο βάζουμε κομμάτια φέτας και προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδο λιωμένη, δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, μπουκοβο, κόκκους πιπεριού και γεμίζουμε το βάζο με μισό λάδι και μισό ηλιέλαιο.
Διατηρείται πάνω από ένα μήνα



