
Υλικά
- 1 πακέτο σφολιάτα
- 1 λίτρο γάλα
- 1 ποτήρι νερού σιμιγδάλι ψιλό, Όχι γεμάτο μέχρι πάνω
- 1 βανίλια
- 1 ποτήρι ζάχαρη
Εκτέλεση
- Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτα σε ένα ταψί 28εκ.
- Μετά βάζουμε την κρέμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
- Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
