
ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα και αφήνω να κάψει.
- Τοποθετώ το κρέας και αφήνω να τσιγαριστεί.
- Στη συνέχεια ρίχνω μέσα κρεμμύδι, σκόρδο και αφήνω να τσιγαριστούν και αυτά.
- Αλατοπιπερώνω, βάζω λίγη δάφνη και θυμάρι.
- Σβήνω με λεμόνι και ανακατεύω λίγο νερό με ελάχιστη μουστάρδα, προσθέτω ζεστό νεράκι περίπου 2 ποτήρια και αφήνω να πάρουν βράση.
- Βγάζω ζουμάκι για το ρύζι και βράζω, στο τέλος βάζω και λίγο βουτυράκι.
Δημιουργός συνταγής: Αγγελική Σκόνη