Κοτόπουλο κάρυ



ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΥ



Υλικά
  • 3 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 κομμάτια μπούτι κοτόπουλο 
  • 4 κουταλάκια κάρυ 
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 μπανάνα
  • 2 καρότα 
  • 1 φλ. φασολάκια
  • 2 φλ. νερό
  • 1/3 φλ. κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Κόβετε το κοτόπουλο και τα καρότα σε κύβους, ενώ το φασολάκι σε μικρά κομμάτια.
  2. Σε ένα μπλέντερ βάζετε την μπανάνα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πάπρικα, το κάρυ και το ένα φλιτζάνι νερό και φτιάχνετε ένα λείο μίγμα.
  3. Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο.
  4. Ακολούθως, προσθέτετε τα λαχανικά και Αλατοπιπερώνετε.
  5. Μετά, βάζετε το μίγμα με το κάρυ, το υπόλοιπο νερό και ψήνετε για περίπου 15 - 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  6. Κατά διαστήματα ανακατεύετε.
  7. Στη συνέχεια, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύετε και σερβίρετε.



 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget