
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 4 σνίτσελ κομμένα λεπτά από το μέρος της μπριζόλας που τους ρίχνω αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
- για το πανάρισμα τα περνάω πρώτα από κίτρινο αλεύρι, μετά από αυγό και μετά από φρυγανιά
- Τηγανίζω σε καυτό λάδι σε μέτρια φωτιά .
Για τα λεμονάτα μανιτάρια που βέβαια γίνονται πολύ πιο νόστιμα με φρέσκα μανιτάρια
- Σε ένα κατσαρολάκι έριξα μία κονσέρβα μανιτάρια κομμένα μαζί με λίγο ελαιόλαδο.
- Τα άφησα να τσιγαριστούν λίγο, έριξα πολύ λίγο πιπέρι. κάρυ, ρίγανη, χυμό από μισό λεμόνι και 1 κύβο βοδινού που τον έλιωσα σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό.
- Άφησα να βράσουν περίπου 5 λεπτά.
- Μετά έλιωσα μία κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ, την πρόσθεσα στα μανιτάρια και τα άφησα μέχρι να πάρει μία βράση για να δέσει η σάλτσα.
Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
