
Υλικά
- 1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου,
- 1 και 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη,
- 3/4 του φλιτζανιού μέλι,
- 3 αυγά,
- 3/4 του φλιτζανιού γάλα,
- ένα γιαούρτι,
- βανίλια,
- 1 κουταλάκι σόδα,
- 4 κουταλάκια μπέικιν,
- 8 - 9 φλιτζάνια αλεύρι
Εκτέλεση
- Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε αυγά, μέλι γιαούρτι, γάλα που έχουμε διαλύσει την σόδα και βανίλια.
- Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Πρέπει να έχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη.
- Αφήνουμε να ξεκουραστεί μια ώρα.
- Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Αλείφουμε με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για 20 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Reggina Filippou