Μαλακά κουλουράκια με γιαούρτι και μέλι



ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ 


ΥΛΙΚΑ:
1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 
1 και 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη, 
3/4 του φλιτζανιού μέλι, 
3 αυγά, 
3/4 του φλιτζανιού γάλα, 
ένα γιαούρτι, 
βανίλια, 
1 κουταλάκι σόδα, 
4 κουταλάκια μπέικιν, 
8 - 9 φλιτζάνια αλεύρι 

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε αυγά, μέλι γιαούρτι, γάλα που έχουμε διαλύσει την σόδα και βανίλια. 
Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν. 
Πρέπει να έχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη. 
Αφήνουμε να ξεκουραστεί μια ώρα. 
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. 
Αλείφουμε με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για 20 λεπτά.


Δημιουργός συνταγής: Reggina Filippou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!