Μοσχαρίσια μπριζόλα λεμονοριγανάτη και πολύ ζουμερή



Μια συνταγή της κυρίας Βασιλικής Φαρμάκη για ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μοσχαρίσια μπριζόλα λεμονοριγανάτη και πολύ ζουμερή

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω λίγο λάδι δε βαθύ τηγάνι με καπάκι και βάζω μέσα την μπριζόλα μου να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. 
Συμπληρώνω νερό περίπου ενάμιση ποτήρι του κρασιού, λίγο κρασί αν θέλω, αλατοπίπερο και καπακώνω και χαμηλώνω πάρα πολύ τη φωτιά. 
Αφήνω να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά. 
Όταν δω ότι έχει μαλακώσει αρκετά, δυναμώνω τη φωτιά, ρίχνω ρίγανη και σβήνω με λεμόνι.