
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζω λίγο λάδι δε βαθύ τηγάνι με καπάκι και βάζω μέσα την μπριζόλα μου να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Συμπληρώνω νερό περίπου ενάμιση ποτήρι του κρασιού, λίγο κρασί αν θέλω, αλατοπίπερο και καπακώνω και χαμηλώνω πάρα πολύ τη φωτιά.
- Αφήνω να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά.
- Όταν δω ότι έχει μαλακώσει αρκετά, δυναμώνω τη φωτιά, ρίχνω ρίγανη και σβήνω με λεμόνι.
Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη