Μοσχαρίσια μπριζόλα λεμονοριγανάτη και πολύ ζουμερή


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζω λίγο λάδι δε βαθύ τηγάνι με καπάκι και βάζω μέσα την μπριζόλα μου να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές. 
  2. Συμπληρώνω νερό περίπου ενάμιση ποτήρι του κρασιού, λίγο κρασί αν θέλω, αλατοπίπερο και καπακώνω και χαμηλώνω πάρα πολύ τη φωτιά. 
  3. Αφήνω να σιγοβράσει για περίπου 45 λεπτά. 
  4. Όταν δω ότι έχει μαλακώσει αρκετά, δυναμώνω τη φωτιά, ρίχνω ρίγανη και σβήνω με λεμόνι.


Δημιουργός συνταγής: Βασιλική Φαρμάκη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!