Χοιρινή τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και ρυζάκι



Μια συνταγή της κυρίας Αγγελικής Σκόνη για ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Χοιρινή τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές και ρυζάκι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στο χοιρινό μουστάρδα, λίγο μέλι, αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και θυμάρι ή ρίγανη.
Το τοποθετώ στο τηγάνι, ρίχνω μισό ποτηράκι νερό και αφήνω μέχρι να πιεί τα υγρά.
Στη συνέχεια ρίχνω ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι.
Χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να μαλακώσουν.
Όταν μείνουν με το λαδάκι σβήνω με λίγο κρασί και αφήνω πάλι να ροδίσει καλά.
Στο τέλος προσθέτω λεμόνι.
Το βγάζω από το τηγάνι και αφήνω λίγη σαλτσούλα.
Ρίχνω βραστό νερό και προσθέτω και το ρύζι.
Στο τέλος βάζω λίγο βούτυρο για άρωμα αλλά και για να χυλώσει.