Στην κατσαρόλα με το λάδι τσιγαρίζω το κρεμμύδι με τα μανιτάρια για 10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Ρίχνω την ντομάτα, ανακατεύω καλά, προσθέτω το κριθαράκι, το θωρακίζω για να μην λασπώσει, προσθέτω το νερό με τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζω μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!