Κριθαράκι νηστίσιμο στην κατσαρόλα



ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ


Υλικά

  • λάδι
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 κουτί μικρό μανιτάρια
  • 1 ντομάτα
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι
  • στη μύτη του κουταλιού κουρκουμά
  • 1 κούπα του νες καφέ κριθαράκι μέτριο
  • 3 κούπες νερό


Εκτέλεση

  1. Στην κατσαρόλα με το λάδι τσιγαρίζω το κρεμμύδι με τα μανιτάρια για 10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
  2. Ρίχνω την ντομάτα, ανακατεύω καλά, προσθέτω το κριθαράκι, το θωρακίζω για να μην λασπώσει, προσθέτω το νερό με τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζω μέχρι να είναι έτοιμο το κριθαράκι.


Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Μιχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!