
ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΙΔΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Έβρασα το χταπόδι με νερό και ξίδι.
- Έκοψα σε μια λεκανίτσα σέλινο, καρότο, σκόρδο, σελινόριζα και πιπεριές.
- Άφησα να κρυώσει το χταπόδι.
- Το έκοψα σε μικρά κομματάκια, τα ανακάτεψα όλα μαζί με αλάτι, λάδι και ξύδι όλα με το μάτι.
- Τρώγεται την άλλη μέρα και που και που ανακατεύω για να μαριναριστεί παντού.
- Το βάζω στο ψυγείο.
Δημιουργός συνταγής: Marilena Kounara
