Χταπόδι ξιδάτο σαλάτα με λαχανικά

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβρασα το χταπόδι με νερό και ξίδι.
  2. Έκοψα σε μια λεκανίτσα σέλινο, καρότο, σκόρδο, σελινόριζα και πιπεριές.
  3. Άφησα να κρυώσει το χταπόδι.
  4. Το έκοψα σε μικρά κομματάκια, τα ανακάτεψα όλα μαζί με αλάτι, λάδι και ξύδι όλα με το μάτι.
  5. Τρώγεται την άλλη μέρα και που και που ανακατεύω για να μαριναριστεί παντού.
  6. Το βάζω στο ψυγείο.

Δημιουργός συνταγής: Marilena Kounara