Χταπόδι ξιδάτο σαλάτα με λαχανικά



ΧΤΑΠΟΔΙ ΞΙΔΑΤΟ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Έβρασα το χταπόδι με νερό και ξίδι.
  2. Έκοψα σε μια λεκανίτσα σέλινο, καρότο, σκόρδο, σελινόριζα και πιπεριές.
  3. Άφησα να κρυώσει το χταπόδι.
  4. Το έκοψα σε μικρά κομματάκια, τα ανακάτεψα όλα μαζί με αλάτι, λάδι και ξύδι όλα με το μάτι.
  5. Τρώγεται την άλλη μέρα και που και που ανακατεύω για να μαριναριστεί παντού.
  6. Το βάζω στο ψυγείο.


Δημιουργός συνταγής: Marilena Kounara

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!