
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
Υλικά
5 φλιτζάνια αλεύρι ΓΟΧ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Γύρω στο 1,5 φλιτζάνι χλιαρό νερό.
Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μία ελαστική ζύμη.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί μια ωρίτσα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 μπαλάκια και ανοίγουμε με Νισεστέ.
Για τη γέμιση
400 γρ φέτα
ένα αυγό
λίγο πιπέρι
και λίγο ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 180 °C για 40 - 45 λεπτά



Δημιουργός συνταγής: Tolis Papageridis