Μοσχάρι στιφάδο



Μια συνταγή της κυρίας Ευαγγελίας Μιχου‎ για ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μοσχάρι στιφάδο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένω το κρέας, το βάζω στη χύτρα με νερό ίσα να που να σκεπάζει το κρέας  και το βράζω για 3 τέταρτα της ώρας.
Σε άλλο σκεύος ρίχνω ελαιόλαδο, προσθέτω το κρεμμυδάκια για στιφάδο και αφήνω να φύγουν τα υγρά τους.
Στη συνέχεια ρίχνω σάλτσα ντομάτας πιπέρι κόκκινο, μπαχάρι, φύλλα δάφνης, αλάτι και το κρέας με το νερό του που έχω βράσει.
Το βράζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκι και να δέσει η σάλτσα του.