
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 600 γρ.. κασέρι τριμμένο,
- 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη,
- 6 αυγά,
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος,
- μπέικιν στη μύτη του κουταλιού,
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τ' αυγά με την κρέμα γάλακτος, το μπέικιν και το ελαιόλαδο.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Στρώνουμε τα μισά φύλλα σουρωτά, πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε τα υπόλοιπα.
- Χωρίζουμε με μαχαίρι την πίτα σε κομμάτια και την περιχύνουμε με την κρέμα.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και παπαρουνόσπορο.
- Την αφήνουμε 30' να "σταθεί" και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, για 40' - 45' στον αέρα.

Δημιουργός συνταγής: Λαμπρινή Γιαννακοπούλου