Πίτα χωρίς φύλλο



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Πίτα χωρίς φύλλο

ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:::
4 αυγά,
200 γρ γιαούρτι,
200 γρ γάλα φρέσκο
200 γρ σπορέλαιο,
400 γρ αλεύρι ,
1 φακελακι μπεικιν παουντερ,
αλατι, πιπερι,
300 γρ τριμμενη φετα,
60 γρ σουσαμι,
30 γρ ελαιολαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ::
Βαζουμε στο μπολ τα αυγα και τα χτυπαμε με συρμα.
Ριχνουμε το γιαουρτι, το γαλα, το σπορελαιο και ανακατευουμε.
Ριχνουμε σιγα - σιγα το αλευρι - μπεικιν και ανακατευουμε.
Τελος ριχνουμε την φετα και ανακατευουμε.
Βαζουμε λαδόκολλα στο ταψι φουρνου, ριχνουμε το μείγμα και το ισιωνουμε καλα.
Αλείφουμε με ενα πινελο το λαδι σε ολη την πιτα και ριχνουμε το σουσαμι.
Ψηνουμε στους 200 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστασεις, στη μεσαια σχαρα μεχρι να κοκκινήσει καλα.
Εμενα μου πηρε 30 λεπτα.