Πτι φουρ με ινδοκάρυδο και κουβερτούρα



Μια συνταγή της κυρίας Σταυρούλας Μπαρμπαγεωργοπούλου για ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πτι φουρ με ινδοκάρυδο και κουβερτούρα

Μοιράζομαι μαζί σας την αγαπημένη μου συνταγή από τα χέρια της μαμάς μου!

Υλικά:
1 πλάκα μαργαρίνη
6 αυγά
1 Φαρινάπ
2 φλυτζάνια ζάχαρη
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι

Για την επικάλυψη: 
200 γρ. μαρμελάδα
200 γρ ινδοκάρυδο 
και 300 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση: 
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά και προσθέτουμε ένα ένα όλα τα υπόλοιπα.
Παίρνουμε με ένα κουταλάκι από το μίγμα και τοποθετούμε στο ταψί με λίγη απόσταση.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς για περίπου 14 λεπτά.
Όταν βγουν από το φούρνο ενώνουμε τα κομμάτια με μαρμελάδα και βουτάμε πρώτα στην κουβερτούρα και μετά στο ινδοκάρυδο
Βγαίνουν περίπου 40 κομμάτια.