Φέτα σαγανάκι με φύλλο κρούστας, μέλι και σουσάμι



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Φέτα σαγανάκι με φύλλο κρούστας, μέλι και σουσάμι

Ένα υπέροχο μεζεδάκι για όλες τις ώρες!

200 γρ φέτα (Ένα μακρόστενο κομμάτι)
1 φύλλο κρούστας
Σουσάμι - μαυροκούκι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 - 2 κ.σ μέλι

Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας, τοποθετούμε μέσα τη φέτα και το κλείνουμε σαν φάκελο.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι να πάρει ωραίο χρώμα γυρνώντας και από τις δύο μεριές.
Το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει.
Μετά το αλείφουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με τα σουσάμια.