Μια συνταγή της κυρίας Μένιας Στεφοπούλου για ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Μπουγιουρντί
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος τοποθετούμε κομμάτια φέτας.
Μετά βάζουμε κομμάτια ντομάτας, εγώ είχα ντοματίνια, ρίχνουμε λίγη ρίγανη, ελαιόλαδο, τρίβουμε τυρί που λιώνει και βάζουμε κομματάκια πιπεριάς και λίγο μπούκοβο που μπορεί να είναι γλυκό ή καυτερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.