
ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ψάρια μας καλά, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε.
- Χαράζουμε τα πλαϊνά, αλατοπιπερώνουμε από έξω αλλά και μέσα στην κοιλιά και τη γεμίζουμε με φέτες λεμονιού και φρέσκο μαϊντανό.
- Απλώνουμε πάνω στην λαδόκολλα (κάθε ψάρι τη δική του λαδόκολλα), περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο ξύσμα λεμονιού.
- Κλείνουμε την λαδόκολλα και για να μην ανοίξει κατά τη διάρκεια του ψησίματος πιάνουμε τις δύο άκρες με οδοντογλυφίδες.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Rania Mantopoulou