Επαγγελματική συνταγή για Πασχαλινά κουλουράκια σε 15 λεπτά

Πως να φτιάξετε σωστά Πασχαλινά κουλουράκια με όλα τα μυστικά!
Φτιάχνονται εύκολα με επαγγελματικό αποτέλεσμα
Καλύτερα και από φούρνο!

Υλικά

  • 750 γρ αλεύρι μαλακό
  • 270 γρ ζάχαρη άχνη
  • 3 μέτρια αυγά
  • 250 γρ λιωμένο βούτυρο ( σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 50 γρ χυμό πορτοκάλι
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο)
  • 2 γρ Μαστίχα ( 5 Δάκρυα)
  • 1/2 κ.γ. μαχλέπι
  • 2 βανιλίνες
  • 1/4 κ.γ. κακουλέ ( κάρδαμο)
  • 1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
---------------------------------------------------------------

Για το άλειμμα

  • 1 αυγό
---

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: LIVE KITCHEN CHANNEL