Πασχαλινά κουλουράκια



Μια συνταγή της κυρίας Ελενα Αγριτελλη για ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Πασχαλινά κουλουράκια

ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΆΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΟΥΡΈΚΙ!!!ΚΑΛΌ ΠΆΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ!!ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΔΏ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΉ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΡΊΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΌΛΙΑ.

ΥΛΙΚΑ
4 ΑΥΓΆ
2 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΌ ΓΙΑΟΎΡΤΙ ΤΩΝ 200g
2 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
2 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΖΆΧΑΡΗ
10 ΚΕΣΕΔΑΚΙΑ ΑΛΕΎΡΙ ΓΟΧ
2 ΦΑΚΕΛΆΚΙΑ ΜΠΕΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΚΓ ΜΑΧΛΕΠΙ
1Κ Γ ΚΑΚΟΥΛΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΆΛΕΙΨΗ
1 ΚΡΟΚΟ ΑΥΓΟΎ
ΣΟΥΣΆΜΙ

ΧΥΥΠΑΩ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΛΆ.
ΡΊΧΝΩ ΤΑ ΓΙΑΟΎΡΤΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΎΩ ΑΠΑΛΆ, ΡΊΧΝΩ ΤΑ ΑΥΓΆ, ΚΆΚΟΥΛΕ, ΜΑΧΛΕΠΙ, ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΈΙΚΙΝ.
ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΖΎΜΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΊ 10 ΛΕΠΤΆ.
ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ, ΑΛΕΙΦΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΌΚΟ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΩ ΜΕ ΣΟΥΣΆΜΙ.
ΨΉΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΈΝΟ ΦΟΎΡΝΟ, ΣΤΟΝ ΑΈΡΑ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ!
ΜΟΥ ΈΓΙΝΑΝ 70 ΚΟΥΛΟΥΡΆΚΙΑ ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!