Μουστοκούλουρα τραγανά και αφράτα



Μια συνταγή της κυρίας Βικυς Γκαρλα Σαρλη για ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μουστοκούλουρα τραγανά και αφράτα

2 ποτήρια σπορέλαιο, 
2 ποτήρια μούστο, 
1 ποτήρι ζάχαρη, 
1/2 ποτηράκι κρασιού κονιάκ μαζί με 1 κ.γ. σόδα, 
1 κ.γ. κανελογαρύφαλλα, 
1 κ.γ. μπέικιν, 
μια πρέζα αλάτι, 
1,5 κιλό αλεύρι γ.ο.χ. και λίγο περισσότερο, θα το δείτε να γίνει μια όμορφη μαλακή ζύμη

Ψήσιμο στους 160 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά. 
Εγώ έβαλα και σουσάμι από πάνω.