Πιτάκια με αφράτη ζύμη

Μια συνταγή της κυρίας Λαμπρινής Στεργιούλα για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΦΡΑΤΗ ΖΥΜΗ  από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Υλικά

Για τη ζύμη

1 ποτήρι ηλιέλαιο, 
1 ποτήρι χλιαρό νερό,
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
2 φακελάκια ξηρή μαγιά, 
2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.γ. αλάτι, 
αλεύρι τόσο ώστε να έχουμε μια εύπλαστη και μαλακή ζύμη

Εκτέλεση

Ανακατεύω όλα μαζί τα υλικά, κάνω φυλλαράκια και κόβω σε τρίγωνα
Γεμίζω με ότι θέλω (μερικά με λουκάνικο και μερικά με τυρί - πράσινη πιπεριά - δυόσμο - δύο ασπράδια)
Αλείφω με τους 2 κρόκους αραιωμένους με λίγο νεράκι.
Τα ψήνω στους 170 βαθμούς μέχρι να δω ότι ότι έχουν ψηθεί πάνω - κάτω και έχουν πάρει ωραίο χρώμα (το λέω αυτό γιατί ο φούρνος μου ψήνει γρήγορα).