Τυροπιτάκια και πεϊνιρλί με ζαμπόν και κασέρι με καταπληκτική ζύμη



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Αννούλα για ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΥΜΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τυροπιτάκια και πεϊνιρλί με ζαμπόν και κασέρι με καταπληκτική ζύμη

29 τυροπιτάκια και 3 πεϊνιρλί μου βγήκαν

Υλικά για ζύμη
200 γρ. λιωμένη Φυτίνη
250 γρ. χλιαρό γάλα (ένα ποτήρι)
1 φακελάκι μαγιά
2 αυγά
1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική η μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
3,5 ποτήρια περίπου αλεύρι γ.ο.χ. για μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.

Ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγιά, μετά τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε καλά σκεπάζουμε με μια καθαρή πετσέτα και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα και να φουσκώσει. 
Κάνουμε μικρά μπαλάκια, γεμίζουμε, πασπαλίζουμε με αυγό και σουσάμι ( προαιρετικά). 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Γέμιση
200 γρ ανθότυρο
200 γρ τυρί φέτα

Για τα πεϊνιρλί 
ζαμπόν και κασέρι
1 αυγό για επάλειψη 
και σουσάμι