Πατάτες γεμιστές



Μια συνταγή της κυρίας Tzeni Tsanaktsidou για ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!


Πατάτες γεμιστές

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε 8 πατάτες, τις τρυπάμε με πιρούνι και τις τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Τις αλείφουμε πολύ καλά με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, για 1 ώρα και 10 λεπτά.
Τις βγάζουμε από το φούρνο και μετά από 5 λεπτά τις κόβουμε στη μέση και αδειάζουμε την ψίχα τους με ένα κουτάλι.
Σε ένα μπολ χτυπάμε 4 αυγά, προσθέτουμε κυβάκια κασέρι, κομματάκια γαλοπούλα, μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και την ψίχα από τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε με το μείγμα τις πατάτες και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.