Σοκολατάκια βραχάκια



ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΒΡΑΧΑΚΙΑ


Υλικά
200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
3 κουβερτούρες Παυλίδης
2 κ.σ. ηλιέλαιο

Εκτέλεση.
Έλιωσα τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί μαζί με το ηλιέλαιο,
Πρόσθεσα τα αμύγδαλα και ανακάτεψα καλά.
Άφησα το μείγμα 15 λεπτά να παγώσει.
Με κουτάλι τοποθέτησα σε λαδόκολλα και τα έβαλα στο ψυγείο να παγώσουν.
Τέλος τύλιξα με αλουμινόχαρτο.


Δημιουργός συνταγής: Κατερινα Μαδικα 
  
 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!