Μακαρόνια με μπέικον μανιτάρια και κρέμα γάλακτος



Μια συνταγή της κυρίας Αννα Κασσανδρεια‎ για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μακαρόνια με μπέικον μανιτάρια και κρέμα γάλακτος

Υλικά:
1 πακέτο μακαρόνια
400 γρ. κρέμα γάλακτος
τριμμένο κασέρι
1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια κομμένα (εγώ τα ψιλοέκοψα)
300 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο (το έχω ψιλοκομμένο)
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι - πιπέρι
ψιλοκομμένο άνηθο
τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον για λίγα λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα γυρνάμε για 2 - 3 λεπτά ακόμα μαζί με το μπέικον.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και μόλις πάρει μια βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τριμμένο κασέρι.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.