Ρεβανί εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο

Μια συνταγή της κυρίας Maria Kyritsi για ΡΕΒΑΝΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Υλικά

1 κούπα ψιλό σιμιγδάλι 
1 κούπα αλεύρι,
1 αγελαδινό γιαούρτι
1 μπέικιν
4 αυγά, 
1 κούπα Βιτάμ λιωμένο,
1 κούπα ζάχαρη, 
3 βανίλιες 
ξύσμα λεμονιού

Σιρόπι

4 κούπες νερό, 
4 κούπες ζάχαρη, 
1 φλούδα λεμονιού
ο χυμός μισού λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε Βιτάμ, ζάχαρη, αυγά, βανίλιες και γιαούρτι.
Ρίχνουμε το αλεύρι, το σιμιγδάλι και το μπέικιν και βάζουμε σε μέτριο ταψί βουτυρωμένο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις, για 40 λεπτά.
Σιροπιάζουμε με ζεστό σιρόπι που έχουμε βράσει για δέκα λεπτά, κρύο γλυκό.