Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το λάδι και το γάλα και χτυπάμε, έπειτα το εκχύλισμα αμυγδάλου και το αλεύρι με το πάουντερ.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε και τα αμύγδαλα.
Σε ένα ταψί ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο, κάνουμε μια στρώση από μπισκότα, ρίχνουμε το 1/3 από το μείγμα και στρώνουμε τα κεράσια.
Ανακατεύουμε το 1/3 από το μείγμα με το κακάο και το απλώνουμε πάνω από τα κεράσια και αν μας έχουν μείνει κεράσια τα βάζουμε και αυτά, μετά το υπόλοιπο μείγμα.
Εγώ έκοψα από πάνω σε φέτες 3 φράουλες και ένα τριμμένο μπισκότο.
Ψήνουμε σέ προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα.
Όταν το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε για 10 λεπτά, το βγάζουμε από το ταψί και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!