
Εύκολο, ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι!!
1 κουτί άνθος αραβοσίτου βανίλια, 160γρ.
4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
Αμύγδαλα
Σταφίδες
Κανέλα για σερβίρισμα
Υλικά
1/2 Βιτάμ, 125γρ1 κουτί άνθος αραβοσίτου βανίλια, 160γρ.
4 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
Αμύγδαλα
Σταφίδες
Κανέλα για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα ποτήρι νερό αραιώνω το άνθος αραβοσίτου.
Σε μια κατσαρόλα αφήνω να βράσει το υπόλοιπο νερό με τη ζάχαρη.
Ρίχνω μετά το αραιωμένο άνθος αραβοσίτου και ανακατεύω.
Αφαιρώ από τη φωτιά και προσθέτω το βούτυρο, αμύγδαλα και σταφίδες.
Βάζω σε γυάλινο πυρέξ.
Αφήνω να κρυώσει και το βάζω ψυγείο.
Σερβίρω με κανέλα ή και σκέτο.


Σερβίρω με κανέλα ή και σκέτο.


Δημιουργός συνταγής: Dora Iliopoulou
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
