
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟ
Για τη ζύμη
1 κούπα σπορέλαιο,
1/3 κούπας ζάχαρη,
1/3 κούπας χυμό πορτοκάλι,
1 βανίλια,
3 κουταλιές κονιάκ,
3 1/2 κούπες αλεύρι φαρίνα,
μαρμελάδα για το γέμισμα
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά για τη ζύμη σε ένα μπολ, παίρνουμε τα 2/3 της ζύμης, την ανοίγουμε στο ταψάκι, στρώνουμε τη μαρμελάδα και από πάνω στολίζουμε με την υπόλοιπη ζύμη την οποία πλάθουμε σε κορδονάκια.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς Κελσίου.