Κέικ με πορτοκάλι



ΚΕΙΚ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Υλικά
4 αυγά 
2 φλιτζάνια ζάχαρη 
1 φλιτζάνι σπορέλαιο 
1 φλιτζάνι γάλα 
ένα ολόκληρο πορτοκαλί με τη φλούδα το χτυπάμε στο multi να γίνει κρέμα 
2 βανίλιες 
μία συσκευασία φαρίνα 
ξύσμα από ένα πορτοκάλι 

Ψήνουμε στους 190 βαθμός για 45 με 50 λεπτά.
Αλείφουμε τα φορμάκια με λάδι και ρίχνουμε αλεύρι.


Δημιουργός συνταγής: Maria Koufopoulou

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!