
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
Υλικά
380 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ ζάχαρη άχνη (εγώ έβαλα ζάχαρη καρύδας αλλά πρώτα τη χτύπησα στο μπλέντερ για 5 λεπτά)
2 βανίλιες
1 αυγό
100 γρ. κορν φλάουρ
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
Κομμένα κομματάκια κουβερτούρα
380 βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ ζάχαρη άχνη (εγώ έβαλα ζάχαρη καρύδας αλλά πρώτα τη χτύπησα στο μπλέντερ για 5 λεπτά)
2 βανίλιες
1 αυγό
100 γρ. κορν φλάουρ
300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
Κομμένα κομματάκια κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη (με τη ζάχαρη καρύδας) 10 λεπτά.
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη (με τη ζάχαρη καρύδας) 10 λεπτά.
Προσθέτουμε το αυγό και τις βανίλιες.
Κοσκινίζουμε το κορν φλάουρ και το αλεύρι και τα προσθέτουμε ανακατεύοντας με τη μαρίζ.
Κοσκινίζουμε το κορν φλάουρ και το αλεύρι και τα προσθέτουμε ανακατεύοντας με τη μαρίζ.
Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και κάνουμε σχέδια.
Προσθέτουμε την κουβερτούρα και ψήνουμε σε αντιστάσεις για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.