
ΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μουσκεύω 500 γρ. ψωμί χωρίς κόρα και έπειτα το στύβω καλά να αποβάλλει όλη την ποσότητα του νερού.
- Το βάζω στο μπλέντερ με 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, 1 κρεμμύδι ξερό, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/2 ματσάκι μαϊντανό, λίγο δυόσμο και άνηθο, 70 γρ ταραμά, πιπέρι και χυμό μισού λεμονιού.
- Τοποθετώ το μείγμα σε μπολ .
- Προσθέτω 12 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά και 3 κ.σ. αλεύρι.
- Πλάθω σε κεφτεδάκια και ψήνω στους 200 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά στο γκριλ του φούρνου, 10 λεπτά από την κάθε πλευρά.