Πρασοτυρόπιτα και το κόλπο για εύκολο, τραγανό και αφράτο φύλλο για πίτες
Υλικά
700 γρ. πράσα
150 γρ. ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές άνηθο
200 γρ. γάλα Νουνού η ότι έχετε
1 αυγό
250 γρ. φέτα
αλάτι λίγο
πιπέρι
500 γρ. φύλλα κρούστας
Μείγμα για τα φύλλα ανάμεσα θα χτυπήσετε
2 κουταλιές γιαούρτι ότι έχετε
2 κουταλιές ηλιέλαιο
λίγο νερό να αραιώσουμε το μίγμα ώστε να φτάσει για τα φύλλα και το υπόλοιπο για την επικάλυψη.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1 αυγό +ότι περισσέψει από το γιαούρτι που θα τα έχουμε χτυπήσει και με αυτό θα αλείψουμε την πίτα μας...αν δεν σας περισσεύει μίγμα γιαουρτιού απλά συμπληρωστε
Σουσάμι αν σας αρέσει .
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί
700 γρ. πράσα
150 γρ. ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές άνηθο
200 γρ. γάλα Νουνού η ότι έχετε
1 αυγό
250 γρ. φέτα
αλάτι λίγο
πιπέρι
500 γρ. φύλλα κρούστας
Μείγμα για τα φύλλα ανάμεσα θα χτυπήσετε
2 κουταλιές γιαούρτι ότι έχετε
2 κουταλιές ηλιέλαιο
λίγο νερό να αραιώσουμε το μίγμα ώστε να φτάσει για τα φύλλα και το υπόλοιπο για την επικάλυψη.
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1 αυγό +ότι περισσέψει από το γιαούρτι που θα τα έχουμε χτυπήσει και με αυτό θα αλείψουμε την πίτα μας...αν δεν σας περισσεύει μίγμα γιαουρτιού απλά συμπληρωστε
Σουσάμι αν σας αρέσει .
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί