Πρασοτυρόπιτα και το κόλπο για εύκολο, τραγανό και αφράτο φύλλο για πίτες (Βίντεο)

Μια συνταγή για ΠΡΑΣΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ από το κανάλι στο Youtube Golfo in the kitchen Γκόλφω Νικολού


Πρασοτυρόπιτα και το κόλπο για εύκολο, τραγανό και αφράτο φύλλο για πίτες

Υλικά
700 γρ. πράσα
150 γρ. ελαιόλαδο
1/2 πιπεριά Φλωρίνης
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές άνηθο
200 γρ. γάλα Νουνού η ότι έχετε
1 αυγό
250 γρ. φέτα
αλάτι λίγο
πιπέρι
500 γρ. φύλλα κρούστας

Μείγμα για τα φύλλα ανάμεσα θα χτυπήσετε
2 κουταλιές γιαούρτι ότι έχετε
2 κουταλιές ηλιέλαιο
λίγο νερό να αραιώσουμε το μίγμα ώστε να φτάσει για τα φύλλα και το υπόλοιπο για την επικάλυψη.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1 αυγό +ότι περισσέψει από το γιαούρτι που θα τα έχουμε χτυπήσει και με αυτό θα αλείψουμε την πίτα μας...αν δεν σας περισσεύει μίγμα γιαουρτιού απλά συμπληρωστε
Σουσάμι αν σας αρέσει .

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί