Λαζάνια με σάλτσα μανιταριών και λαχανικά

Πεντανόστιμο φαγάκι!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε τα 2 κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε σε πλασωτέ κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε τα 2 πράσα ψιλοκομμένα και 2 καρότα όχι ροδέλες αλλά σε κύβους!
  3. Επίσης προσθέτουμε μια σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη.
  4. Ρίχνουμε θυμάρι φρέσκο και λίγη ζάχαρη για να καραμελώσουν τα λαχανικά, αλάτι και πιπέρι και λίγο μπούκοβο.
  5. Ρίχνουμε 1 κύβο λαχανικών και αφήνουμε να βράσει περίπου 10 λεπτά.
  6. Όταν περάσουν τα 10 λεπτά ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί και 1 ντομάτα φρέσκια τριμμένη.
  7. Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 15 λεπτά αφού ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά.

Δημιουργός συνταγής: Fotini Bahatouri