Υπέροχη φουντουκόπιτα σφολιάτας στο τσακ μπαμ


ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ - ΜΠΑΜ

Ένα θα σας πω μοσχομύρισε το σπίτι τόσο που φάγαμε γλυκό προτού το φαγητό!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία ζύμη σφολιάτα εγώ βάζω πάντα φρέσκια, 
250 γρ. Βιτάμ, 
2 κούπες ζάχαρη, 
4 αυγά, 
1 κούπα αλεύρι φαρίνα, 
1 κούπα φουντουκόψιχα, 
μια κουβερτούρα (εγώ έβαλα γάλακτος), 
άχνη για το πασπάλισμα 
και σιρόπι σοκολάτας αν θέλουμε.

Χτυπάω τη ζάχαρη με το Βιτάμ κι ένα - ένα τα αυγά.
Προσθέτω τη φουντουκόψιχα και ανακατεύω καλά.
Ρίχνω σιγά - σιγά το αλεύρι και ανακατεύω καλά. 
Τοποθετώ σε ένα ταψάκι τάρτας αντικολλητικό χαρτί και στρώνω τη σφολιάτα.
Την τρυπάω με πιρούνι και ρίχνω το μείγμα. 
Κόβω το χαρτί που περισσεύει γύρω - γύρω, όχι τη ζύμη. 
Κόβω την κουβερτούρα κομματάκια και τη ρίχνω από πάνω στη κρέμα. 
Ψήνω περίπου 50 λεπτά. 
Πασπαλίζω με άχνη και σιρόπι σοκολάτας το οποίο το έφτιαξα με 3 κομματάκια κουβερτούρα, 2 κουταλάκια Μερέντα, λίγο γάλα και ένα κουταλάκι σπορέλαιο


Credits: