Πίτα - πίτσα με σφολιάτα στο τσακ - μπαμ


ΠΙΤΑ - ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ - ΜΠΑΜ

Με ό,τι είχα στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα φύλλο σφολιάτα φρέσκο το αλείφω με κέτσαπ μπάρμπεκιου, ρίχνω ρίγανη, γκούντα, μορταδέλα, πιπεριές κόκκινες και πράσινες, ντοματίνια και ξανά γκούντα.
Σκεπάζω με το άλλο φύλλο και χαράζω.
Ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.


Credits:
Σούλα Λεβέντη