Χοιρινή τηγανιά μέσα σε ψημένο φύλλο τορτίγιας



Μια συνταγή της κυρίας Stella Emmanouil για ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΗΜΕΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ από την ομάδα στο Facebook ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ


Χοιρινή τηγανιά μέσα σε ψημένο φύλλο τορτίγιας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοταρω λιγο το κρεας μεσα σε ελαιολαδο.
Έπειτα προσθετω λεμονι, λιγη μουσταρδα και νερακι κι αφηνω να σιγοβρασει.
Οταν μαλακωσει το κρεατακι μου προσθετω το αλατι.
Οταν εξατμιστει τελειως το νερο, τηγανιζω ετσι ωστε να πιασει κρουστα η τηγανια.
Τελος ψηνω τις τορτιγιες σε ενα πυριμαχο σκευος που τοποθετω αναποδα και το ντυνω με αυτες ωστε να σχηματιστει... πιάτο. 
Καλο ειναι να ντυθει το σκευος με λαδοκολλα.
Γεμιζω τις τορτιγιες με την τηγανια και ριχνω ριγανη.
Το ζουμακι - λαδακι που εχει απομεινει το βαζουμε αφοβα στις τιρτιγιες καθως δεν παθαινουν τιποτα.