Πιτούλες στο τηγάνι γεμιστές με τυριά (Συνταγή και Βίντεο)



Μια συνταγή από το κανάλι στο Youtube LIVE KITCHEN CHANNEL για ΠΙΤΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙΑ εκτελεσμένη από την κυρία Stella Emmanouil στην ομάδα στο Facebook ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ


Πιτούλες στο τηγάνι γεμιστές με τυριά

Ειναι πεντανοστιμες οι πιτουλες καθως ειναι γεμιστες με Τσενταρ, Ρεγκάτο και Γιαουρτι!
Το τηγανι δεν χρειαζεται λαδι και ειναι απιστευτα ελαφριές!

Υλικά:
200 γρ χλιαρο γαλα
200 γρ χλιαρο νερο
7 - 9 γρ ξερη μαγια
3 κσ ελαιολαδο
1 κσ ζαχαρη
1,5 κγ αλατι
680 γρ αλευρι

Γεμιση:
200 γρ γιαουρτι στραγγιστο
150 γρ τριμμενο τσενταρ
150 γρ τριμμενο ρεγκατο

Εκτελεση:
Σ ενα μπολ ριχνουμε το γαλα,το νερο,τη μαγια, τη ζαχαρη, το ελαιολαδο και το μισο αλευρι κι ανακατευουμε.
Ριχνουμε σιγα - σιγα το υπολοιπο αλευρι και το αλατι κι ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα.
Ζυμωνουμε ωσπου να εχουμε μια ευπλαστη ζυμη.
Σκεπαζουμε και αφηνουμε σε ζεστο μερος για 1 ωρα ωσπου να διπλασιαστει η ζυμη.
Βγαζουμε τη ζυμη την ανοιγουμε σε φυλλο με τα δαχτυλα μας, τη διπλουνουμε, κανουμε ενα μπαστουνι και χωριζουμε σε 9 μπαλακια.
Τα σκεπαζουμε και αφηνουμε στην ακρη για 10 λεπτα. 
Επειτα ανακατευουμε τα τυρια με το γιαουρτι, παιρνουμε ενα μπαλακι το ανοιγουμε με πλαστη ή με τα δαχτυλα, βαζουμε 1 κσ από τη γεμιση και κλεινουμε ενωνοντας τις ακρες της, σχηματιζουμε παλι ενα μπαλακι.
Το ανοιγουμε σε πιτουλα προσεκτικα ωστε να μην ανοιξουν τρυπουλες.
Ψηνουμε σε τηγανι αντικολλητικο χωρις λαδι ωσπου να ροδισουν καλα.

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί