Μόσχοι με κοφτό μακαρονάκι



ΜΟΣΧΟΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ


Υλικά:
3 μικροί μόσχοι
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. τριμμένο μπαχάρι
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 φλιτζάνι του ελληνικού χυμό ντομάτας
αλάτι, 
πιπέρι, 
ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
500 γρ. μακαρόνια

Εκτέλεση: 
Σοτάρω σε κατσαρόλα με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέτω τους μόσχους σε κομμάτια και τα αφήνω να σοταριστούν καλά.
Βάζω τον πελτέ και ανακατεύω,
Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί προσθέτω το χυμό ντομάτας και αρκετό ζεστό νερό, σκεπάζω και σιγοβράζω.
Όταν μαλακώσουν προσθέτω τα μπαχαρικά και αλάτι, δοκιμάζω κι αν χρειαστεί προσθέτω.
Ρίχνω το μακαρονάκι και αν χρειαστεί προσθέτω ζεστό νερό.


Δημιουργός συνταγής: Olga Sv

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!